понеділок, 05 лютого 2018 10:08

Чоловіка впритул розстріляли в автомобілі
4

У Покровську встановлено особу зловмисника, що впритул розстріляв людину
Фото: dn.npu.gov.ua
У Покровську встановлено особу зловмисника, що впритул розстріляв людину
У Покровську встановлено особу зловмисника, що впритул розстріляв людину
У Покровську встановлено особу зловмисника, що впритул розстріляв людину

Ввечері 4 лютого на стоянці у житловому секторі Покровська на Донеччині виявили розстріляний автомобіль, а в салоні - труп чоловіка.

За кілька годин поліції добровільно здався 25-річний стрілець. Приводом для жорстокої розправи була родинна помста. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"У вересні минулого року у приватному секторі Покровська 4 нападників відкрили стрілянину у дворі, де мешкала одна з місцевих родин. Тоді було поранено господаря будинку – він отримав наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини. Через 10 днів зловмисників затримали у Дніпрі на орендованій квартирі співробітниками карного розшуку поліції Донеччини. І потерпілі, і підозрювані були знайомі, тому син пораненого вирішив помститися та кілька місяців ретельно планував місце та час для цього. Вбитого він вважав не менш причетним до батькового поранення, аніж затриманих поліцейськими раніше. Близько 18:00 взявши із собою помпову рушницю, 25-річний зловмисник вийшов до жертви. Чоловік саме сидів у салоні свого авто. Випустивши кілька куль у бік водія, нападник втік", - повідомили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сварка через автівку переросла в бійку та стрілянину

У місті ввели оперативний план, згідно з яким було перекрито всі в'їзди-виїзди в місто. За кілька годин зловмисник сам прийшов до поліцейського відділення. При собі він мав зброю, з якої вбив людину.

Слідчі та оперативні дії тривають. Знаряддя злочину відправили на експертизу. За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

У центрі Харкова невідомі розстріляли авто. Водій Audi від отриманих травм загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка впритул розстріляли в автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі