четвер, 26 січня 2012 16:29

Селянин зарізав брата за слизький поріг на Рівненщині

Селянин зарізав брата за слизький поріг на Рівненщині

Лікарі Дубровицької районної лікарні на Рівненщин рятують життя 37-річного Степана, жителя села Орв'яниця. Чоловіка порізав кухонним ножем його молодший брат Ігор, 31 рік. Родинна суперечка переросла у бійку і закінчилася кровопролиттям.

"23 січня увечері в міліцію подзвонила чергова медсестра лікарні. Сказала, що до них привезли сильно пораненого чоловіка, який стікає кров'ю. У нього були різані рани спини, попереку та навіть лівої сідниці", - розповідає Галина Дем'янець з районного відділу МВС. – "Наша слідчо-оперативна група виїхала на місце і з'ясувала, що на селянина напав рідний брат".

Брати посварилися через дрібницю – не посипаний сіллю двір. Старший вирішив провідати молодшого і близько 16-ої вечора завітав до нього в будинок. На дворі було так слизько, що чоловік кілька разів ледь не впав. Клянучи все на світі він попрямував до кухні, де Ігор саме готував собі вечерю.

Молодший брат на докори Степана у неробстві сильно образився, бо вважав, що той перебільшує. Слово за слово і між ними виник скандал. Старший повів було молодшого подивитися на ковзанку на дворі. Однак той схопив ніж, яким різав продукти і побіг за Степаном.

"Якби чоловіки не були напідпитку, можливо такого й не трапилося б. Ігор рушив за братом на вулицю. Гнів узяв верх і господар почав наносити удари ножем в спину. Коли отямився, було вже пізно – Степан лежав на землі, стікаючи кров'ю", - додають міліціонери. – "Тоді молодший злякався і мало не протверезів від того, що накоїв. Побіг дзвонити медикам".

Ніж брата зачепив Степанові ліву нирку, тож нині він перебуває під наглядом лікарів. Міліція ще не вирішила, чи проти кривдника буде порушено кримінальну справу за тілесні ушкодження.

Зараз ви читаєте новину «Селянин зарізав брата за слизький поріг на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі