вівторок, 05 січня 2021 09:57

Чоловік звинуватив медиків у смерті 36-річної дружини

Чоловік звинуватив медиків у смерті 36-річної дружини
На Тернопільщині чоловік звинуватив медиків у смерті 36-річної дружини й звернувся до поліції. Фото: galas.te.ua

На Тернопільщині житель Теребовлянського району звинуватив медиків у смерті 36-річної дружини й звернувся до поліції.

Справу розслідують як неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником, повідомили 5 січня у відділі комунікації обласної поліції.

"Чоловік переконаний, що в смерті його 36-річної дружини винні лікарі. Під час перевірки стало відомо, що потерпіла наприкінці серпня впродовж 2 тижнів лікувала шлунок під наглядом сімейного лікаря. Проте легше не ставало, і вона звернулася до лікарні. За кілька днів перебування там, 4 вересня торік, вона померла", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Підніму на ноги всіх": мати померлої від коронавірусу 11-місячної дитини звинувачує лікарів

Із висновками медиків чоловік померлої не погоджувався і наполягав на лікарській недбалості. Його слова перевірятимуть поліцейські, працюватиме комісійна експертиза. Причина смерті стане відома після проведення всіх експертиз.

На Київщині дочка загиблого бійця АТО 26-річна Ірина Лисняна померла в реанімації, куди потрапила внаслідок пневмонії. Родичі переконані, смерть настала через недбальство лікарів. Спершу в жінки вдома піднялася температура, яку вдалося збити. Однак за кілька днів з'явилася задуха, тож чоловік викликав "швидку". У лікарні стан жінки погіршився.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік звинуватив медиків у смерті 36-річної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі