середа, 15 червня 2022 12:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Мінус ворожа техніка: десантники встановили рекорд зі знищення окупантів

Мінус ворожа техніка: десантники встановили рекорд зі знищення окупантів
Львівські десантники встановили новий рекорд зі знищення окупантів. Фото: скріншот з відео

Львівські десантники, які борються з російською навалою на сході країни, поставили новий рекорд з ліквідації загарбників.

Бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ Збройних сил України знищили впродовж 13 червня сім одиниць техніки і склад з боєприпасами. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Гуляйполем виявили навчальний танковий полігон РФ

Захисники ліквідували два комплекси реактивної системи залпового вогню 9К57 "Ураган" калібру 220 мм, вартість одного близько $10 млн; бойову транспортно-заряджаючу машину до "Урагану"; БТР; бронеавтомобіль "Тигр" та дві вантажівки. Також львівські воїни розгромили склад з боєприпасами - ймовірно, з ракетами до "Урагану".

Українські захисники продовжують відбивати атаки російських окупантів і завдавати їм колосальних втрат. Зокрема, із застосуванням зброї, отриманої від міжнародних партнерів. Морські піхотинці 36-ї окремої бригади імені контрадмірала Михайла Білинського продемонстрували ефективне застосування американського міномета М224.

Зараз ви читаєте новину «Мінус ворожа техніка: десантники встановили рекорд зі знищення окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі