четвер, 28 вересня 2017 00:13

Міноборони посилює охорону всіх стратегічних об'єктів

Міноборони посилює охорону всіх стратегічних об'єктів
Міноборони буде охороняти всі стратегічні об'єкти. Фото: Лівий берег

Міністерство оборони взяло під посилену охорону всі військові стратегічні об'єкти.

Про це Українським новинам повідомив джерело в Генеральному штабі Збройних сил.

"Через 10 хвилин після спалаху складу боєприпасів в Калинівці була команда посилити охорону всіх військових об'єктів", - сказав він.

Посилено охорону всіх важливих військових об'єктів, в тому числі баз та складів боєприпасів. Співрозмовник не уточнив кількість цих об'єктів, посилаючись на те, що це закрита інформація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка очікують нових диверсій

"У військах оперативного командування "Південь" посилений режим охорони важливих об'єктів і проведені додаткові практичні тренування з особовим складом щодо підвищення пильності в добових нарядах і на варті, дій в екстремальних ситуаціях при виникненні пожеж на об'єктах і військовій техніці, протидії диверсійних груп, звільнення від них захоплених будівель і приміщень ", - йдеться в повідомленні Міноборони.

Під Вінницею вибухає і горить один з найбільших військових арсеналів України. Вибухи на складі боєприпасів почалися приблизно о 22:00, 26 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони посилює охорону всіх стратегічних об'єктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі