неділя, 19 травня 2013 06:45

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття Соделя і Сніцарчук

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття Соделя і Сніцарчук
Фото: unian.ua

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття журналіста "5 каналу" Ольги Сніцарчук і фотокореспондента газети "Комерсант-Україна" Владислава Соделя під час мітингу, який проходив сьогодні в м. Києві на Софійській площі. Про це повідомив "5 канал".

Крім того, міжвідомча комісія з питань свободи слова, яку очолює прес-секретар Президента України Дарія Чепак, взяла цю справу на контроль.

Як повідомили в у прес-службі ГУ МВС України в м. Києві, наразі працівниками міліції проводиться ряд першочергових слідчих дій, спрямованих на встановлення осіб, причетних до цього кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшовся один із кривдників журналістки Ольги Сніцарчук

"У результаті інциденту журналістка "5 каналу" Ольга Сніцарчук отримала тілесні ушкодження. Працівники міліції викликали потерпілій карету швидкої медичної допомоги. З попереднім діагнозом - закрита черепно-мозкова травма, журналістку ушпиталили до лікарняного закладу для додаткового обстеження та надання допомоги в умовах стаціонару", - йдеться у повідомленні МВС.

Як повідомляється, до лікарні виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві, де правоохоронці прийняли від потерпілої заяву та пояснення щодо обставин, при яких вона отримала тілесні ушкодження.

"Слідчим відділом Шевченківського райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України "умисне легке тілесне ушкодження". Розпочато досудове розслідування", - йдеться у повідомленні МВС.

Зараз ви читаєте новину «Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття Соделя і Сніцарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

203

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі