неділя, 27 квітня 2014 11:21

Спецтема: Війна на Донбасі

Міліція спіймала чотирьох озброєних сепаратистів у Луганській області

Міліція спіймала чотирьох озброєних сепаратистів у Луганській області
sport.segodnya.ua

У Луганській області 26 квітня силами співробітників МВС затримані четверо озброєних сепаратистів, які виїхали із захопленого будинку СБУ. Про це йдеться в повідомленні прес -служби СБУ.

Під час затримання у сепаратистів вилучено два пістолети ПМ і дві гранати.

Крім того, в СБУ повідомили, що в ході виконання антитерористичної операції силами підрозділів МВС України, Збройних сил України та СБ України проводяться заходи щодо недопущення переміщення бойовиків і доставки засобів їх підкріплення в місто Слов'янськ.

Біля Слов'янська обладнані та укріплені чотири блокпости. Організована бойова служба з метою недопущення переміщення збройних сепаратистів.

Особовий склад підрозділів, задіяних в АТО, крім виконання бойових завдань, проводить роз'яснювальну роботу з мирним населенням регіону. Військовослужбовці відзначають, що їхня мета - знешкодити озброєних злочинців, які тероризують мирних людей, і ні в якому разі не допустити жертв серед цивільного населення.

Зараз ви читаєте новину «Міліція спіймала чотирьох озброєних сепаратистів у Луганській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі