середа, 12 жовтня 2011 15:36

Міліція обшукує "бютівця" Суслова через підробку документів

Міліція обшукує "бютівця" Суслова через підробку документів

Обшуки в будинку та офісі народного депутата (фракція "БЮТ-Батьківщина") Євгена Суслова санкціоновані судом і проводяться в рамках розслідування кримінальної справи про підробку документів.

"Обшуки санкціоновані судом, проводяться в офісі та за місцем проживання підприємця (Є. Суслова - ред.) В рамках розслідування кримінальної справи за ст. 358 КК України за фактом підробки і використання документів сільськогосподарського фермерського підприємства", - повідомила у середу начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Вікторія Кушнір.

За її словами, слідство встановило, що на підприємстві 2007-2009 рр.. невстановлені особи без відома засновника та керівника фірми здійснювали його фінансову діяльність і подавали документи до органів влади.

Розслідування справи проводить слідче управління ГУ МВС України в Київській області.

Раніше Суслов написав на своїй сторінці у Twitter, що міліція "штурмує мій будинок у селі Буки з метою обшуку". Він також зазначив, що на підприємствах його сім'ї "маски-шоу: 25 міліціонерів виламали двері моєї громадської приймальні в Сквирі".

Зараз ви читаєте новину «Міліція обшукує "бютівця" Суслова через підробку документів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі