четвер, 23 січня 2020 21:43

Мікроавтобус на швидкості збив людей: подробиці жахливої аварії

Мікроавтобус на швидкості збив людей: подробиці жахливої аварії
У Дніпрі 4 людей збили на зупинці громадського транспорту. Фото: dnpr

У Дніпрі на вулиці Ударників мікроавтобус на високій швидкості збив людей на зупинці громадського транспорту.

Аварія сталася в той момент, коли люди хотіли сідати в трамвай. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Внаслідок ДТП постраждали чотири людини, серед них 12-річний хлопчик. Дитина знаходиться в реанімації обласної дитячої лікарні. Також постраждали троє дорослих - дві жінки і чоловік. За словами очевидців, їх в тяжкому стані терміново госпіталізували в обласну лікарню імені Мечникова до приїзду поліції.

Водій трамвая розповіла, що спочатку мікроавтобус рухався прямо в її кабіну. В останній момент чоловік в авто повернув ліворуч і скоїв наїзд на пішоходів, які стояли на майданчику для посадки-висадки пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стіна розчавила людей: є загиблий

Винуватцем аварії виявився 46-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. У цьому він сам зізнався правоохоронцям. Чоловік розповів, що самовільно, в свій вихідний день, сів за кермо авто службової машини, що належить комунальному підприємству.

У Полтавській області шестеро військових постраждали в аварії. Трьом із них знадобилася медична допомога - їх направили до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Мікроавтобус на швидкості збив людей: подробиці жахливої аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі