субота, 17 серпня 2019 19:51

Міграційна служба перевірить іноземців, які жили в згорілому одеському готелі

Міграційна служба перевірить іноземців, які жили в згорілому одеському готелі
Допомагають іноземцям, які жили в готелі. Фото: "Думская"

Державна міграційна служба України повинна допомогти з ідентифікацією іноземних громадян, які перебували в згорілому одеському готелі "Токіо Стар".

Таке доручення ГУ ДМС в Одеській області дала в.о. голови області Світлана Шаталова на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку з пожежею.

"Головному управлінню ДМС України в Одеській області доручено провести ідентифікацію іноземних громадян, перевірити законність їх перебування на території України, організувати взаємодію з представництвом МЗС України в Одеській області за сприяння документування та повернення іноземних громадян в країни громадянства", - йдеться в повідомленні ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готель "Токіо Стар" могли підпалити, щоб приховати вбивство

Представництву Міністерства закордонних справ в Одеській області було доручено проінформувати іноземних представників, з чиїми громадянами сталася надзвичайна подія, і сім'ї потерпілих.

У мережі показали фото та відео наслідків смертельної пожежі з висоти пташиного польоту, яка сталася в одеському готелі "Токіо стар".

Зараз ви читаєте новину «Міграційна служба перевірить іноземців, які жили в згорілому одеському готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі