середа, 21 березня 2018 01:10

Мешканці будинку побили працівників Київгазу

Мешканці будинку побили працівників Київгазу
Працівників Київгазу побили та відібралі інструменти. Фото: Київгаз

Працівників Київгазу побили під час усунення порушень правил безпеки газопостачання. Інцидент трапився на вул. Вацлава Гавела.

Про це написали на офіційній сторінці "Київгазу" у Facebook.

"Ініціативна група" вирішила самовільно відновити газопостачання в будинку, наражаючи себе і своїх сусідів на вибух. Спроба усунення наявних порушень закінчилася побиттям працівників Київгазу, зламаним носом, розбитим службовим авто і викраденням професійних інструментів.

"Кияни відверто порушують базові правила газової безпеки. ПАТ "Київгаз" ні за яких умовах не буде відновлювати газопостачання при наявності порушень. Ми не можемо і не будемо нехтувати безпекою жителів міста. Будь-які спроби тиску на наших співробітників є заздалегідь марними, а неправомірні дії будуть покарані за всією суворістю закону", – зазначається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянам відключили газ, бо не пускали у свої помешкання

У Києві можуть вимкнути гарячу воду, бо Київенерго заборгувала Київгазу понад 200 млн грн.

У вересні торік в столиці вже вимикали гарячу воду за борги Київенерго перед газовиками. Води не було у понад 1200 будинків.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці будинку побили працівників Київгазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі