понеділок, 27 серпня 2007 12:51

Мельниченку не дозволили лікуватися у "Феофанії" і він вилетів за кордон

Екс-майор Державної охорони Микола Мельниченко вилетів за кордон для продовження реабілітаційного курсу лікування.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Партії вільних демократів, за списками якої Мельниченко балотується в парламент.

За словами однопартійців Мельниченка, така необхідність виникла в зв"язку з неможливістю діагностування причин погіршення його стану здоров"я в Україні.

"Серед українських лікарень лише в так званій "Феофанії" є все необхідне обладнання для діагностики стану і реабілітації хворих, яким був поставлений діагноз "інсульт", – заявили в Партії вільних демократів.

Водночас у партії стверджують, що, незважаючи на їхнє звернення, секретаріат президента і ДУС відмовили у шпиталізації Мельниченка у "Феофанії".

"Партія вільних демократів вважає досить показовою ситуацію, коли "видатні діячі" комуністичного режиму, а також Леонід Кучма і його соратники зберегли за собою всі блага, якими користувалися в часи свого тоталітарного правління, тоді як борці за незалежність, герої нової України, такі як Микола Мельниченко, залишені і "помаранчевою", і "синьо-білою" владою напризволяще", - йдеться в повідомленні, повідомляє Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Мельниченку не дозволили лікуватися у "Феофанії" і він вилетів за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі