пʼятниця, 20 січня 2023 00:54

Мелітопольська лікарня переповнена окупантами - привозять пачками

Мелітопольська лікарня переповнена окупантами - привозять пачками
У тимчасово захоплений Мелітополь Запорізької області продовжують прибувати окупанти. Фото: volyn24.com

В результаті останньої "наступальної операції" окупантів на Запорізькому напрямку мелітопольська лікарня вкотре заповнена пораненими загарбниками.

Вчора вдень у Михайлівці знищено базу окупантів, розміщену у захопленій школі. Про це повідомив мер міста Іван Федоров в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Депортовані українці – зникають" – мер Мелітополя розповів про терор росіян

"Привозять пачками поранених рашистів. Це говорить про те що всі їхні військові шпиталі завантажені вщент. І сьогодні вони переповнюють нашу мелітопольську лікарню", - сказав Федоров.

Він також повідомив, що у місті триває боротьба з колаборантами. Зокрема, у квартиру одного з них прилетіла граната.

"Вчора вночі у Кирилівці вибухало у будинку місцевих колаборантів, які підселили до себе військових армії РФ", - сказав мер.

Федоров додав, що колаборанти знаходяться під пильним прицілом спецслужб України.

У тимчасово захоплений Мелітополь Запорізької області продовжують прибувати окупанти. Росіян у місті вже більше, ніж місцевих мешканців, які залишилися в окупації, повідомив міський голова Іван Федоров. Стверджує, що загарбники у Мелітополі селяться у житло людей, які виїхали з окупації.

Також росіяни переодягаються у цивільний одяг та підслуховують розмови на вулицях. Окрім того, окупанти пересуваються містом у шкільних автобусах з написом "діти" та на легкових автомобілях з українськими номерами, за даними Федорова.

Зараз ви читаєте новину «Мелітопольська лікарня переповнена окупантами - привозять пачками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі