середа, 18 березня 2020 20:53

Мають ознаки хвороби: госпіталізували родичів померлої 33-річної буковинки

Мають ознаки хвороби: госпіталізували родичів померлої 33-річної буковинки
У Чернівцях госпіталізували родичів померлої 33-річної жінки, яка була інфікована коронавірусом. Фото: Главком

У Чернівецьку інфекційну лікарню госпіталізували 5 людей.

Вони родичі і контактували із померлою 33-річною жінкою, що мала коронавірус. І всі мають ознаки інфекції, повідомила заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Наталія Гусак, передає інформаційне агенство "АСС".

"По жінці, яка має летальний випадок, встановлено 5 контактних осіб, що мають у тому числі ознаки вірусного захворювання. Вони госпіталізовані", - повідомила Гусак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доньку можна було врятувати: рідні 33-річної жертви коронавірусу обурені діями лікарів

Також вона зазначила, що в Чернівецькій області зафіксовано випадок захворювання коронавірусом в легкій формі у чоловіка, який переніс його вдома і не звертався до лікарів.

"Ми маємо ситуацію, коли чоловік переніс це захворювання в легкій формі вдома і він не звертався до лікарів. І вже встановлено перше звернення щодо цієї ситуації від дружини", - зазначила заступник голови Чернівецької ОДА.

33-річна мешканка Чернівецької області померла 16 березня. Наступного дня у неї підтвердили коронавірус. При цьому голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук заявив, що смерть жінки була пов'язана з її супутніми діагнозами і хворобами, не пов'язаними з коронавірусом.

Зараз ви читаєте новину «Мають ознаки хвороби: госпіталізували родичів померлої 33-річної буковинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі