понеділок, 10 жовтня 2022 11:47

Масована ракетна атака: які міста опинилися під ударом

Масована ракетна атака: які міста опинилися під ударом
За словами заступника керівника Офісу президента, Країна-терорист хоче знищити енергозабезпечення України. Фото: president.gov.ua

Росіяни продовжують тероризм. 10 жовтня застосовують авіацію та величезну кількість ракет для ударів по об'єктах критичної інфраструктури України.

Країна-терорист хоче знищити енергозабезпечення України. Про це у Telegram написав заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

За його словами, чимала частина ракет влучила в енергосистеми різних міст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія масовано атакує Україну. Під ударом Київ та інші міста

"Під прицілом енергообʼєкти від Львова до Запоріжжя, Київщини, Хмельниччини, Дніпра і Вінниці, Франківщини, Сумщини, Харківщини, Житормирщини, Кіровоградщини, загалом весь південь", ‒ зазначив Тимошенко.

Він попередив, що це може вплинути на стабільність енергозабезпечення.

"Тому потрібно бути готовими до наслідків таких обстрілів аж до віялових відключень. Наприклад, лише в Київській області ППО збила шість ракет, але є потрапляння в ТЕЦ", ‒ наголосив Тимошенко.

Росія 10 жовтня гатить ракетами по інфраструктурі України.

Країна-терорист Росія 10 жовтня завдає масованих ракетних та авіаційних ударів по території України, застосовує ударні БПЛА. Зранку агресором випущено вже 75 ракет. 41 з них знешкоджено нашою ППО. Про це йдеться у зверненні Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

У містах та інших населених пунктах можливі перебої з енергоживленням, попередили в компанії Укренерго.

Зараз ви читаєте новину «Масована ракетна атака: які міста опинилися під ударом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі