четвер, 31 жовтня 2013 10:35

Львівськими курми-гриль потруїлися люди й з сусідніх областей: 32 постраждалих

Львівськими курми-гриль потруїлися люди й з сусідніх областей: 32 постраждалих
Фото: zhenskoe-mnenie.ru

Впродовж 25 - 30 жовтня до медичних закладів Львівської, Волинської та Хмельницької областей з попередніми діагнозами "харчова токсикоінфекція" та "гостра кишкова інфекція" госпіталізовано 32 особи, з них 4 дитини. Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, до Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізували 25 осіб, з них 3 дитини (стан 1 особи – важкий з позитивною динамікою, 24 осіб, з них 4 дітей – середньої важкості).

До Самбірської центральної міської інфекційної лікарні – 4 особи, з них 1 дитина (стан – середньої важкості).

У Хмельницькій області - 2 особи (Славутська центральна районна лікарня -1 особа, Нетішинський Державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №4" – 1 особа, стан – середньої важкості). У Волинській області – 1 особа (Нововолинська центральна міська лікарня, стан – середньої важкості).

За попередніми результатами розслідування спалаху встановлено, що всі постраждалі з 23 по 26 жовтня 2013 року споживали кури-гриль, які придбали в супермаркеті "Арсен" ТОВ "Альянс Маркет", що розташований у м. Львові.

Нагадаємо, керівництво львівського супермаркету здивоване, що люди потруїлися куркою-гриль. "Постачальник перевірений, технологія приготування курок незмінна уже багато часу", - каже керівник супермаркету "Арсен"Андрій Маїк.

Постраждалий львів'янин Андрій купив курку-гриль у тому супермаркеті. На вигляд страва була засмажена і добре пахнула.

Зараз ви читаєте новину «Львівськими курми-гриль потруїлися люди й з сусідніх областей: 32 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі