вівторок, 30 серпня 2011 10:11

Спецтема: Війна у Лівії

Лівійські повстанці знову "вбили" сина Каддафі

Лівійські повстанці знову "вбили" сина Каддафі

Лівійські повстанці знову заявили, що одного із синів Муамара Каддафі Хаміса вбили під час збройних зіткнень недалеко від Тріполі.

За деякими даними, Хаміс отримав важкі поранення, помер у госпіталі Бені-Валіда і був похований в тому районі. Відповідно до іншої інформації, Хаміс Каддафі загинув у результаті авіаудару. Офіційного підтвердження цих відомостей немає.

Повстанці, тим часом, заявили, що домагатимуться від Алжиру видачі членів сім'ї Муамара Каддафі, які перебувають у цій країні. "Це є актом агресії проти лівійського народу, проти його бажань і прагнень. Ми будемо використовувати всі легальні заходи, щоб домогтися видачі злочинців, яких треба судити", - зазначили вони.

Вранці в понеділок на територію Алжиру через лівійсько-алжирський кордон в'їхали дружина Муамара Каддафі Сафія, дочка Аїша і двоє його синів: Ганнібал і Мухаммед.

Місцезнаходження самого колишнього лівійського лідера досі невідомо.

Як відомо, раніше повстанці неодноразово заявляли про вбивства синів Каддафі. Однак, через якийсь час ті з'являлися перед журналістами в повному здоров'ї.

Зараз ви читаєте новину «Лівійські повстанці знову "вбили" сина Каддафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі