пʼятниця, 05 червня 2020 18:10

Легковик вилетів на колії під колеса поїзда

На залізничному переїзді поблизу села Обільне Мелітопольського району на Запоріжжі поїзд розчавив автомобіль "ВАЗ". Аварія сталася 5 червня о 6.30.

41-річний водій легковика загинув на місці. Його 25-річну пасажирку доправили до лікарні, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: zp.npu.gov.ua
  На залізничному переїзді у Запорізькій області   поїзд розчавив  автомобіль “ВАЗ
На залізничному переїзді у Запорізькій області поїзд розчавив автомобіль “ВАЗ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електропоїзд розчавив авто на переїзді (18+)

"Водій легковика виїхав на залізничний переїзд, коли там мчав київський поїзд під керуванням 31-річного мешканця Дніпра", - сказано в повідомленні.

Автор: zp.npu.gov.ua
  Водій легковика загинув. Його пасажирка - в лікарні
Водій легковика загинув. Його пасажирка - в лікарні

Відомо, що на переїзді немає шлагбаума, лише працює світлофор. Чи був він справний на момент аварії нині перевіряють експерти. Попередня версія: водій намагався проскочити колії на червоне світло і не встиг.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У місті Новомиpгоpод нa Кіpовогpaдщині місцевий житель за кермом ВAЗ, незвaжaючи нa зaбоpонений сигнaл світлофоpa тa звуковий сигнaл, виїхaв нa колію пеpеїзду, де зіткнувся з локомотивом. Водій легковика загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Легковик вилетів на колії під колеса поїзда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі