пʼятниця, 10 жовтня 2014 11:01

Спецтема: Війна на Донбасі

Криваве "перемир'я" у Донецьку: за день вбили трьох мирних мешканців

Криваве "перемир'я" у Донецьку: за день вбили трьох мирних мешканців
Фото: ichef.bbci.co.uk

В результаті бойових дій в Донецьку в четвер, 9 жовтня, загинули 3 мирних жителя і 5 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє офіційний сайт міської ради.

Як наголошується в повідомленні, з 18:30 четверга до 3.30 п'ятниці велися артобстріли Куйбишевського району міста; в результаті попадання снарядів були пошкоджені 10 житлових будинків і зруйновані три кіоски. Також були пошкоджені розподільні газопроводи і відключені від газопостачання мешканці 6 будинків. Крім того, снаряд потрапив у багатоквартирний будинок в Ленінському районі, де пошкоджено балкон, стіни і віконні блоки однієї з квартир.

"Станом на 10.00 в місті зберігається напружена обстановка. Жителі повідомляють про те, що в північній частині Київського району періодично чутні і залпи, і вибухи. Системи життєзабезпечення міста працюють", - йдеться в повідомленні.

ПАТ "Донецькміськгаз" продовжує відновлювати газопроводи в Київському та Петровському районах. Однак аварійні бригади не змогли приступити до ремонту водоводу на Куйбишевський водопровідний вузол; проведення робіт заплановано на сьогодні. На маршрути міста в п'ятницю вийшло 22 автобуси великої місткості, 87 тролейбусів і 58 трамваїв.

Нагадаємо, у зоні АТО знову оголошений "режим тиші". Він має діяти з 18:00 7 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Криваве "перемир'я" у Донецьку: за день вбили трьох мирних мешканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі