середа, 25 квітня 2012 10:58

Кримська автокатастрофа: водій "Мерседеса" заснув за кермом?

Кримська автокатастрофа: водій "Мерседеса" заснув за кермом?
Лікарі приїхали через годину, хоча їхати - 20 хвилин. Фото: Gazeta.ua

У Красноперекопську продовжують боротися за життя і здоров'я десятьох жертв ДТП, що сталася в понеділок на трасі Сімферополь-Армянськ в районі села Воронцовка. В результаті зіткнення вантажівки та "Газелі" з 13 пасажирами з Армянська, шестеро загинули, пише Сегодня.

Постраждала Катерина Савіна, вчителька з Армянська, розповіла про те, що трапилося: "Я дрімала, коли трапився удар. Сиділа на першому сидінні за водієм, що, напевно, мене і врятувало. Потім мене витягли з маршрутки. Я пам'ятаю, як витягали людей, як вони всі були закривавлені, як стогнали і кричали. Це була страшна картина ".

Водій маршрутки Василь Яцута вважає себе невинним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жахлива аварія у Криму: у зіткненні мікроавтобусу і маршрутки загинули 6 людей

"Цілком ймовірно водій вантажівки заснув, він повинен був повернути на Красноперекопськ, а поїхав прямо - вийшов удар. Водій "швидкої" говорив мені, що спілкувався з ним і він не пам'ятає, як все сталося. Ходять чутки, що один з тих, хто був у кабіні, втік, і він міг перебувати за кермом. У лікарні їх троє, нібито був ще один. Як вони могли їхати вчотирьох в одній кабіні, невідомо. Один водій з Роздольного говорив, що біля Воронцівки вони обганяли його на швидкості 90 км за годину. Може, вони вважали, що проскочать, адже там було кілька попереджувальних знаків. Як вони їх не помітили - я не знаю".

Також Яцута повідомляє, що трагедія сталася на годину раніше, ніж повідомлялося напередодні: "Це сталося о 6.30 ранку, а швидка приїхала лише через годину, хоча їхати тут - 20 хвилин. Правда, проїжджаючі мимо зупинялися, голими руками розбивали скло і допомагали витягати людей".

 

Зараз ви читаєте новину «Кримська автокатастрофа: водій "Мерседеса" заснув за кермом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі