четвер, 12 вересня 2019 14:52

Конфлікт між водієм і поліцейськими закінчився бійкою зі стріляниною: четверо в лікарні

Конфлікт між водієм і поліцейськими закінчився бійкою зі стріляниною: четверо в лікарні
На Волині сталася бійка зі стріляниною між місцевими мешканцями та поліцейськими. До лікарні потрапили двоє патрульних і двоє місцевих жителів. Фото - volynonline.com

11 вересня неподалік села Карпилівка Ківерцівського району на Волині сталася бійка зі стріляниною між місцевими жителями та поліцейськими.

До лікарні потрапили двоє патрульних і двоє місцевих жителів, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Патрульні за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Fiat Scudo. 46-річний водій із села Карпилівка відмовився надати документи на автомобіль. При цьому він перебував у стані алкогольного сп'яніння. На допомогу водієві-правопорушнику приїхали ще 5 осіб, які почали бійку з поліцейськими. Під час бійки правопорушники зірвали з поліцейського боді-камеру. Він застосував табельну вогнепальну зброю", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом підозрюваний кинув у поліцейських дві гранати

У результаті інциденту водій автомобіля Fiat Scudo і 24-річний житель села Карпилівка з вогнепальними пораненнями шпиталізовані. Їхньому життю та здоров'ю загрози немає. Двоє поліцейських із тілесними ушкодженнями також потрапили до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за напад на працівника поліції. За це загрожує до 5 років в'язниці.

Інше кримінальне провадження відкрили співробітники Державного бюро розслідувань за статтею про перевищення влади або службових повноважень.

У Пущі-Водиці поліцейські побилися з групою місцевих жителів через демонтаж альтанок для відпочинку. Інцидент трапився 11 вересня на березі озера Карачун.

Зараз ви читаєте новину «Конфлікт між водієм і поліцейськими закінчився бійкою зі стріляниною: четверо в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі