четвер, 27 серпня 2020 17:29

Колишній поліцейський зґвалтував дівчину

Колишній поліцейський зґвалтував дівчину
Колишній поліцейський зґвалтував дівчину Фото: cbn.com.ua

У Кіровоградській області поліцейські повідомили про підозру колишньому працівнику поліції, який у стані алкогольного сп'яніння зґвалтував дівчину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 чоловіків ґвалтували двох неповнолітніх

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 1 лютого близько опівночі підозрюваний, який на той момент працював у поліції, перебуваючи за кермом власного автомобіля в стані алкогольного сп'яніння, запропонував дівчині підвезти її додому. Натомість він з'їхав на ґрунтову дорогу, де зупинив транспортний засіб. Після чого завдав дівчині декілька ударів по голові та тулубу, витягнув її з автомобіля й зґвалтував". - йдеться у повідомленні.

Припинити знущання чоловіка над дівчиною допомогли місцеві жителі. Вони почули крики. Якщо вину підозрюваного доведуть, йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

14-річну дівчину бив та ґвалтував рідний батько. У Клішківцях Хотинського району Чернівецької області днями затримали збоченця, який мінімум 7 разів зґвалтував власну доньку.

Зараз ви читаєте новину «Колишній поліцейський зґвалтував дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі