пʼятниця, 16 січня 2015 14:46

Кількість отруєних водою мешканців Бортничів зросла до 128

Кількість отруєних водою мешканців Бортничів зросла до 128
Фото: obozrevatel.com

У столичному мікрорайоні Бортничі зафіксували вже 128 випадків отруєння водопровідною водою. 104 із постраждалих - діти.

Про це повідомляє  Державна санітарно-епідеміологічна служба.

"Станом на вечір 15 січня 2015 року за медичною допомогою звернулось 128 осіб, із них 104 дитини, у яких виявлено гостру кишкову інфекцію", - йдеться у повідомленні.

На цей момент із лікувальних установ виписали та передали під нагляд дільничних лікарів за місцем проживання 24 людини, у тому числі 20 дітей.

У службі також зазначають, що за останні 2 доби більше 20 жителів мікрорайону Бортничі звернулися до лікувальні установи. В осередках ГКІ продовжується проведення медичного спостереження за 212 контактними особами.

Як повідомляли в  Головному управлінні санітарно-епідеміологічної служби у м. Києві, вода з водогону мікрорайону Бортничі була заражена збудником кишкової інфекції. Наразі проводяться роботи з локалізації та ліквідації спалаху.

Зараз ви читаєте новину «Кількість отруєних водою мешканців Бортничів зросла до 128». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі