понеділок, 27 червня 2022 17:24

Спецтема: Війна Росії проти України

"Кількість жертв неможливо уявити" – Зеленський підтвердив удар по ТРЦ в Кременчуці

"Кількість жертв неможливо уявити" – Зеленський підтвердив удар по ТРЦ в Кременчуці
Загарбники влучили в ТРЦ у Кременчуці. Фото: t.me/DMYTROLUNIN

Російські окупанти влучили ракетами в торгово-розважальний комплекс у Кременчуці Полтавської області 27 червня. Там було понад 1 тис. цивільних.

ТРЦ палає. Рятувальники гасять пожежу, повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram.

"Кількість жертв неможливо уявити. Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише намагання людей жити нормальним життям, що так злить окупантів. Росія продовжує виміщати своє безсилля на звичайних громадянах. Сподіватися на адекватність і людяність з її боку марно", – наголосив він.

Зараз на місці працюють медики, рятувальники й поліцейські. Кількість постраждалих уточнюють, зазначив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буде помста" – секретар РНБО про російські обстріли

"Ракетний удар по ТРЦ з людьми в Кременчуці – черговий воєнний злочин росіян. Злочин проти людяності. Це неприхований і цинічний акт терору проти мирного населення. Росія – держава-терорист", – написав він.

Сьогодні, 27 червня, у Полтаві й області прогриміли вибухи. Російські загарбники накрили ракетами область. Близько 16:00 про вибухи в Полтаві повідомив мер Олександр Мамай. Окупанти також обстріляли Кременчук Полтавської області. Інформацію про "прильоти" підтвердив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Зараз ви читаєте новину «"Кількість жертв неможливо уявити" – Зеленський підтвердив удар по ТРЦ в Кременчуці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі