четвер, 19 липня 2012 13:49

Киянина побили товариші по чарці і поклали спати. До ранку чоловік помер

Киянина побили товариші по чарці і поклали спати. До ранку чоловік помер
Сутичка виникла між п'ятим та шостим поверхом на сходах. Фото: vk.com

Шевченківський райсуд Києва 18 липня направив на додаткове розслідування справу по вбивству Віталія Семоненка. Його побили на сходовій клітці в будинку на Баумана 20-А, що в районі Нивок. Від отриманих травм чоловік помер у себе в ліжку. Владислав Сергеєв написав добровільне зізнання у тому, що він побив Віталія. Згодом, від своїх слів чоловік відмовився. Адвокат обвинуваченого намагається довести, що Семоненка вбив не Сергеєв, а сусід по кімнаті Микола Білько.

"Слідство навмисно затягують. Мого сина вбив Сергєєв. Він і зізнання спочатку написав. Але коли знайшов гроші, найняв адвоката і тепер намагаються всі стрілки перевести на товариша Віталія Миколу та ще двох сусідів. Хочуть довести, що вони вбили мого сина аби викрасти гроші і телефон. Та не викрадали вони ніяких телефонів. Я сама їх віддала після смерті Віталіка. Мені його речі не потрібні", - розповіла мати покійного Валентина Кісільчук.

Сутичка між Семоненком та Сергеєвим виникла між п'ятим та шостим поверхом на сходах. Віталій вийшов із своєї квартири із товаришем Миколою покурити. В цей час там розпивали коньяк Сергеєв із своїми знайомими. Вони приєдналися до них але через деякий час між Семоненком та Сергеєвим виникла суперечка, яка переросла в бійку. Сергеєв кілька разів вдарив свого суперника, і той впав. Пізніше Микола із двома сусідами Олексієм Синельниковим та Світланою Соколенко віднесли побитого до його ліжка та поклали спати. До ранку він помер. Медекспертиза встановила, що смерть настала від закритої травми живота з повним відривом жовчного міхура, крововиливу та шоку. Проти В'ячеслава Сергеєва Шевченківський РУ ГУ МВС в Києві порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження небезпечне для життя). Йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донеччанина можуть посадити на 2 роки за вбивство рецидивіста, який напав на нього

На попередньому слуханні 17 липня в Шевченківському райсуді заслухали сторону потерпілого та обвинуваченого. Адвокат Сергеєва Павло Захаров висунув клопотання відправити справу на додаткове розслідування.

"Я вважаю, що справа була досліджена не повністю. Сусіди Симоненка, які винаймали разом з ним житло виїхали в Полтавську область і не хочуть давати свідчення. Можна зробити висновок, що їм є що приховувати," - висловив свою думку адвокат.

Суддя оголосила перерву до наступного дня аби вирішити чи задовольнити клопотання адвоката. 18 липня справу передали на додаткове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Киянина побили товариші по чарці і поклали спати. До ранку чоловік помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі