середа, 05 травня 2021 14:09

Із вікна випала 17-річна дівчина. Перед тим – благала про допомогу

Із вікна випала 17-річна дівчина. Перед тим – благала про допомогу
У Дніпрі 17-річна дівчина випала з вікна 5 поверху. Від отриманих травм померла на місці. Фото: dnepr.express

У Дніпрі на вул. Данила Галицького 17-річна дівчина випала з вікна п'ятого поверху. Від травм вона померла на місці.

Трагедія сталася сьогодні, 5 травня. Очевидці перед падінням дівчини чули її крики про допомогу. На місце події викликали поліцію і швидку допомогу, передає "Дніпро оперативний".

Поруч із тілом загиблої перебував 36-річний чоловік, який поводився неадекватно. Він розповів, що між ним і дівчиною у квартирі стався конфлікт із приводу сигарет. Утім, чоловік запевняв, що дівчину не чіпав і вона випала сама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забули в групі: з вікна дитсадка випав 4-річний хлопчик

Також у цей момент у квартирі перебував 35-річний чоловік, який орендував там кімнату. За його словами, 36-річний чоловік дівчину ніколи фізично не ображав.

Обох чоловіків затримали й доправили у відділок поліції для подальшого розгляду. Був це нещасний випадок, самогубство чи вбивство - встановлюватимуть правоохоронці.

У Києві в Солом'янському районі чоловік вистрибнув із вікна багатоповерхівки й завис на козирку магазину. Трагедія сталася на Кудряшова, 5.

Зараз ви читаєте новину «Із вікна випала 17-річна дівчина. Перед тим – благала про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі