неділя, 16 жовтня 2022 07:31

Спецтема: Війна Росії проти України

З артилерії, танків і мінометів: ворог ударив по містах і селах на двох напрямках

З артилерії, танків і мінометів: ворог ударив по містах і селах на двох напрямках
Російський агресор вдарив по містах і селах на двох напрямках. Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти України.

Ворог накрив вогнем міста й села на двох напрямках. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 16 жовтня.

На Сіверському напрямку загарбники вдарили з артилерії різних типів, у районах населених пунктів Миколаївка Чернігівської області та Покровка Сумської області. Використовував і ударні безпілотники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські спецслужби через Telegram-канали хотіли посіяти паніку

"На Слобожанському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, у районах населених пунктів Стрілеча, Огірцеве, Стариця, Гатище, Піщане, Кам'янка й Дворічна", – написали у зведенні.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін. Зберігається загроза ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БпЛА Shahed-136 з території Республіки Білорусь.

Російські окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території. Ворог зосереджує зусилля на спробах стримування дій Сил оборони на окремих напрямках. Водночас намагається вести наступальні дії на Бахмутському й Авдіївському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «З артилерії, танків і мінометів: ворог ударив по містах і селах на двох напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі