субота, 06 липня 2019 12:19

Зникнення 16-річної Діани Хріненко: мати дівчини зробила заяву

Зникнення 16-річної Діани Хріненко: мати дівчини зробила заяву
Діана Хріненко із села Суботці Знам'янського району на Кіровоградщині зникла вночі 24 серпня торік. Пішла на свято до Дня Незалежності й не повернулася. Фото - politeka.net

Мати зниклої у Суботцях Знам'янського району на Кіровоградщині 16-річної Діани Хріненко розповіла останні подробиці слідства.

Також жінка заперечила заяву поліції про те, що ніби заборонила розголошувати результати експертизи.

"Я не забороняла розголошувати результати експертизи. Ми разом із правоохоронцями порадились і вирішили, що поки я не зроблю незалежну експертизу, це залишиться таємницею слідства. Після двох експертиз ми зробимо висновки. Але до цього часу мені відмовляють у судовому рішенні в цій експертизі", - розповіла Олена Хріненко, передає "Акула".

Додала, що її не запрошували на упізнання знайдених фрагментів тіла та одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Убивство могло бути ритуальним" - моторошні подробиці загибелі 15-річної дівчини

"Коли знайшли рештки тіла, мені ніхто із правоохороних органів про це не повідомив. Сказали люди. Ми з чоловіком зібралися та поїхали на місце знахідки. Я бачила кістки і різнокольорові фрагменти одягу. Я не підтвердила, що то речі моєї доньки, тому що то просто різнокольорові клапті тканин. Мене не запрошували на впізнання. Як можна з останків кісток та по фото А4 останків одягу зрозуміти, що це моя дитина?", - каже жінка.

Пізніше рідні Діани знайшли там ще декілька фрагментів кісток та зуби. На сьогодні адвокат родини надіслав листи Президенту України Володимиру Зеленському. Мати Діани чекає зустрічі з гарантом.

Діана Хріненко навчалася в 11-му класі. Зникла вночі 24 серпня торік. Пішла на свято до Дня Незалежності й не повернулася. Дорогою додому розмовляла телефоном зі своїм хлопцем, який проходив строкову службу. Раптом, зв'язок перервався. 26 березня в полі села Нова Поляна Знам'янського району знайшли людські останки. Можуть належати зниклій дівчині. Була проведена експертиза ДНК. Але її результати не повідомляють, оскільки заборонили рідні дівчини, заявив начальник обласної поліції Роман Козьяков 5 липня.

Зараз ви читаєте новину «Зникнення 16-річної Діани Хріненко: мати дівчини зробила заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі