вівторок, 03 листопада 2020 17:19

Ховали у весільній сукні: розповіли про 30-річну загиблу в ДТП на майдані Незалежності

Ховали у весільній сукні: розповіли про 30-річну загиблу в ДТП на майдані Незалежності
30-річна Алла Сорока з Вінниці загинула в масштабній аварії на майдані Незалежності в Києві. Фото: facebook.com/demynthon

Загибла в аварії на майдані Незалежності в Києві Алла Сорока родом із Вінниці. Своєї сім'ї не мала, жила з батьками-пенсіонерами - Надією й Павлом.

Була доброю, життєрадісною і світлою людиною, завжди всім допомагала. 22 вересня відсвяткувала 30-річчя, каже подруга Ліана Протасевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на майдані Незалежності: що відомо про 79-річну загиблу

"У день загибелі Алла їздила в храм, саме вшановували пам'ять Матушки Аліпії. Їхала радісна, для неї це було свято. О 14:00 вона зателефонувала матері, сказала, що вийшла із собору. Не віриться, що її нема. Знала її з дитинства. Востаннє разом святкували її день народження. Потім ще ходили на прогулянки і в кіно. Кілька днів ми бачились. Бо Алла працювала під час виборів - у своєму районі роздавала агітаційні листівки. Ми мали зустрітись, але не склалося. Алла була всім для батьків, єдиною підтримкою. У родині був ще хлопчик, але помер за 3 дні після народження", - розповіла подруга.

Аллу поховали у весільній сукні поруч із могилою брата в селі Прибузьке Вінницького району 1 листопада.

Масштабна аварія в Києві на майдані Незалежності сталася 30 жовтня, близько 16:00. 66-річний водій на автомобілі Land Rover наїхав на обмежувальні конуси на перехресті Алеї Героїв Небесної сотні та вул. Хрещатик, після чого некеровано виїхав на майдан Незалежності та вилетів сходами до зупинки, де перебували люди. Потім він виїхав на проїжджу частину, де протаранив кілька автомобілів і зупинився. Внаслідок ДТП двоє людей загинули на місці. Це жінки 79 і 30 років. Ще четверо отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

Зараз ви читаєте новину «Ховали у весільній сукні: розповіли про 30-річну загиблу в ДТП на майдані Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі