середа, 06 липня 2016 08:56

Хірурги забули сервертку в животі хворої жінки

Хірурги забули сервертку в животі хворої жінки

Інесса Гарькавенко із Кременчука на Полтавщині після хірургічного втручання 3 місяці проносила у животі марлеву серветку розміром півметра на метр. Сторонній предмет у організмі онкохвора помітила при обробці стоми – це хірургічно створений отвір у животі, йдеться в сюжеті ТСН.

"У мене ноги підкосилися, волосся почало рухатися – звідти стирчить канат найсправжнісінькій темно зеленого кольору. Думаю, зараз потягну – або кишки вилізуть, або що ще можна подумати, чим це закінчиться", - розповідає Інесса Гарькавенко.

Зараз вона в сусідній області проходить курс променевої терапії.

"Це я вже відійшла, а то боялася дивитися на себе. Була сіро-чорна, родичі думали, що я вже не витягну", - каже вона.

На погане самопочуття жінка скаржилася одразу після операції. Її ж лікар усе пояснював наслідками хіміотерапії.

"У мене такі болі були, що я просто відключалася. Донька сидить: мама, не помирай. Підшлункова здута, печінка, боки, ребра так болять, що враження, наче мене побили палкою. Тупий біль такий, навіть знеболювальні не допомагали", - розповідає Гарькавенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ринку зграя бродячих псів напала на жінку

Після видалення марлі онкохвора стала самостійно рухатися. До цього її маршрут був: ліжко – туалет. Родина шокована не так помилкою медиків, як їхньою реакцією і відсутністю вибачень.

До онкодиспансеру Інеса потрапила із першої міської лікарні. Ці установи знаходяться в одному приміщенні. 2 операції, по одній у кожному із медзакладів, жінці зробили протягом двох тижнів. Де саме залишили серветку – тепер встановлюватиме судово-медична експертиза. Хвора переконана, що серветку забули саме в онкодиспансері.

Хірурга від роботи не усунули. Однак спілкуватися з журналістами та донькою Інеси він не хотів. Головний лікар на діалог теж особливо не налаштований.

Тим часом у лікарні вже працюють судмедексперти. Вони вилучають історію хвороби, протокол операції, опитують персонал.

Зараз ви читаєте новину «Хірурги забули сервертку в животі хворої жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі