середа, 29 травня 2019 10:49

Горить "Кузня на Рибальському"

Автор: mil.in.ua
 

У Києві на середньому розвідувальному кораблі ВМС ЗС України сталась пожежа. Корабель належить заводу "Кузня на Рибальському". Володіє підприємством компанія "Евінз лімітед" із групи "ТАС", кінцевим бенефіціаром якої є Сергій Тігіпко. До цього завод належав екс-президенту України Петру Порошенку та бізнесмену Ігорю Кононенку.

Автор: facebook.com/dtp.kiev.ua
 

Підприємство виконує замовлення на будівництво середнього розвідувального корабля та катерів для військово-морських та Збройних сил України, повідомляє Український мілітарний портал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шахті стався обвал: є жертви

Це не перший інцидент в українському суднобудуванні та судноремонті. 2 роки тому під час ремонту водолазного судна на підприємстві "Чорноморський суднобудівний завод" у Миколаєві через порушення техніки безпеки при зварюванні сталось загорання.

27 травня в одеській колонії №51 в'язні влаштували пожежу та взяли в заручники охоронців і медпрацівників. За словами тюремників, бунт почався через обшуки і вилучення заборонених предметів.

Зараз ви читаєте новину «Горить "Кузня на Рибальському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі