четвер, 19 липня 2018 23:20

Горілка в обмін на заповіт: пенсіонерку споювала соцпрацівниця

Горілка в обмін на заповіт: пенсіонерку споювала соцпрацівниця
Соцпрацівниця споювала підопічну. Фото: Вісник

На Хмельниччині соцпрацівниця поїла спиртним та морила голодом 67-річну пенсіонерку.

У реанімацію райлікарні 67-річну жінку в критичному стані привезла швидка. Пенсіонерка вже нікого не впізнавала й не орієнтувалась у часі, повідомляє ZIK.

"Вона була вкрай виснажена, недоглянута, свідомість була затьмарена. З анамнезу було відомо, що вона зловживала алкоголем протягом тривалого часу. Частково все і цим зумовлено, частково було виснаження, бо вона недоїдала", – сказав завідувач відділу реанімації Ярмолинецької райлікарні Василь Терехівський.

Односельці кажуть, до такого стану жінку довела працівниця соціальної служби. Замість продуктів носила пенсіонерці спиртне. А коли у неї відмовили ноги, зачинила в будинку і нікого не пускала.

Сусіди звернулися в поліцію й викликали сина пенсіонерки, який був на заробітках. Чоловік виявив, що торік мати оформила заповіт і все, що мала – будинок і землю, переписала на соцпрацівницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сусіди відібрали в жінки квартиру: всі речі викинули на вулицю

Соцпрацівниця не заперечує, що приносила бабусі спиртне. Каже, що замикала в будинку з добрих намірів.

"Я закривала її, не заперечую цього. Вона не ходить, і щоб до неї не прийшли алкоголіки та не вбили бабу. Заповіт зробила, він мені в принципі не потрібен", – заявила вона.

Поліція вивчає усі обставини справи. Відкрито кримінальне провадження.

У Києві житлом 88-річного чоловіка заволоділи аферисти. Рік тому він підписав договір довічного утримання. Згідно з документом, за ним повинна була доглядати жінка. Договір його змусили підписати шахраї.

Зараз ви читаєте новину «Горілка в обмін на заповіт: пенсіонерку споювала соцпрацівниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі