неділя, 30 жовтня 2022 12:08

Спецтема: Війна Росії проти України

"Гопник – він і в Африці гопник" ‒ у Зеленського відреагували на російські погрози

"Гопник – він і в Африці гопник" ‒ у Зеленського відреагували на російські погрози
Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на російські погрози голодом. Фото: rbc.ua

Відмовою від участі в "зерновій угоді" Росія фактично шантажує світ і погрожує голодом.

"Російською класикою" назвав цей шантаж радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк. Про це він написав у Twitter 30 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литва закликала обійти шантаж Путіна щодо зернової угоди

"Російська класика: наша пісня гарна й нова – починаймо її знову. Якщо ніхто не впав на коліна після заяв про "брудну бомбу", бойових комарів і мінування дамби, повернемося до погроз голодом бідним країнам і розірвемо "зернову угоду". Гопник – він і в Африці гопник", ‒ зазначив Подоляк.

Країна-агресорка Російська Федерація 29 жовтня заявила, що "зупиняє участь у реалізації "зернової угоди". Причиною Москва назвала нібито "напад на кораблі Чорноморського флоту".

Президент України Володимир Зеленський відреагував на заяву Російської Федерації про невиконання "зернової угоди". За його словами, заява Росії передбачувана. Зараз потрібна жорстка міжнародна реакція. Росія почала свідомо загострювати продовольчу кризу ще у вересні, заявив Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «"Гопник – він і в Африці гопник" ‒ у Зеленського відреагували на російські погрози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі