вівторок, 10 березня 2020 14:13

Головою об граніт: 8 березня батьки посеред вулиці побили неповнолітню доньку

Головою об граніт: 8 березня батьки посеред вулиці побили неповнолітню доньку
Аби захистити дитину від насильства, її помістили до дитячого реабілітаційного центру

У Полтаві батько побив 14-річну доньку посеред вулиці у центрі міста. Чоловік тримав неповнолітню дівчину за волосся, бив її кулаком по тулубу і головою об гранітний парапет.

Побиття перехожі зняли на відео. Інцидент стався 8 березня, близько 17:00, на вулиці Соборності, пише інтернет-видання "Полтавщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка, якій розбили носа у столичній маршрутці, виявилася поліцейською

У поліції встановили, що конфлікт стався між батьком та його 14-річною названою донькою, яка періодично тікає з дому. Застосування сили стосовно дитини відбувалося біля одного з парків у центральній частині міста Полтави.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікувальними ознаками статті 125 Кримінального кодексу України.

Аби захистити дитину від насильства, її помістили до дитячого реабілітаційного центру. Чи буде дитина й надалі перебувати в родині, ще мають вирішити правоохоронці.

У Херсоні арештували без права на заставу 21-річного Олександра Науменка, якого підозрюють у вбивстві пасинка 2-річного Артема.

Трагедія сталася 29 лютого. Чоловік побив 2-річного сина своєї співмешканки за те, що хлопчик постійно кричав та не давав відпочивати. Коли дитині стало зле, її поклали в ліжко. А через деякий час вона померла. Дізнавшись про смерть дитини, чоловік утік. Підозрюваного затримали упродовж години. Він - житель Нової Каховки, який мав постійні проблеми з законом. Також відомо, що він вживав наркотики.

Зараз ви читаєте новину «Головою об граніт: 8 березня батьки посеред вулиці побили неповнолітню доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі