вівторок, 12 травня 2020 19:20

Загибель подружжя українців на Балі: що кажуть слідчі

Загибель подружжя українців на Балі: що кажуть слідчі
На Балі знайшли мертвими двох громадян України. Причину смерті з'ясовують. Фото: reuters

Слідство у справі про загибель подружжя українців на Балі триває.

Поліцейські найближчим часом очікують отримати результати експертизи речових доказів, зібраних у готельному номері, де проживали українці. Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев, передає УНН.

"За інформацією слідчого, який здійснює провадження у справі, поліцейське відділення району Кута (місто Денпасар) найближчим часом очікує отримати результати експертизи речових доказів (напої, їжа тощо), зібраних у готельному номері, де проживали українці. Правоохоронними органами Індонезії проводиться попередній токсикологічний аналіз крові померлих на предмет наявності у ньому отруйних речовин", — повідомив Погорельцев .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річного українця знайшли мертвим в італійському готелі

З його слів, у випадку неможливості встановлення причин смерті за результатами зазначених аналізів, буде проведена аутопсія тіл.

Посольство України в Індонезії разом з місцевими органами влади та родичами опрацьовують питання оформлення документів про смерть та щодо репатріації померлих.

28 квітня Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки — українські громадяни були знайдені мертвими у номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали.

Зараз ви читаєте новину «Загибель подружжя українців на Балі: що кажуть слідчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі