вівторок, 09 січня 2018 21:20

Геращенко розповів деталі вбивства Ноздровської

  Юрій Россошанський люто ненавидів Ірину Ноздровську. Фото: УНІАН
Юрій Россошанський люто ненавидів Ірину Ноздровську. Фото: УНІАН

Юрій Россошанський люто ненавидів Ірину Ноздровську.

Про це повідомив народний депутат України Антон Геращенко у Facebook.

"Підозрюваним у справі про вбивство Ірини Ноздровської є Юрій Россошанський, батько Дмитра Россошанського, того самого, що два роки тому збив на смерть сестру Ірини - Світлану Сапатинську. Він ненавидів Ірину Ноздровську. Він сподівався, що його сина випустять із СІЗО за амністією ще на початку цього року, але Ірина своєю публічною активністю і наполегливістю всіляко перешкоджала цьому, вимагаючи максимального покарання за загибель своєї сестри", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Ноздровської: суд обрав запобіжний захід підозрюваному

За словами Геращенка, 29 грудня, ввечері Россошанський та Ноздровська випадково зіткнулися на зупинці маршрутки в селищі Демидів. Між ними почалася суперечка, під час якої Юрій Россошанський вихопив із кишені саморобний ніж і вдарив ним у горло Ірину.

"Потім він схопив її бездиханне тіло, закинув на плечі і відніс із місця злочину для того, щоб потім втопити в річці, що протікала поруч. Якби Ірина та Юрій не зіткнулися того фатального вечора на зупинці маршрутки, Ірина, найімовірніше, залишилася б живою, але доля розпорядилася інакше", - написав він.

Нардеп додав, що на Россошанського ніхто не тиснув і свої зізнання він зробив добровільно.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку 30 вересня 2015 року у селі Демидів на смерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Росошанський.

8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Це Юрій Росошанський - батько Дмитра Росошанського.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко розповів деталі вбивства Ноздровської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі