вівторок, 09 серпня 2016 13:46

Фермера заарештували за розбещення дітей

Фермера заарештували за розбещення дітей

49-річного Олександра Козуба із села Ястребщина Глухівського району Сумщини заарештували за розбещення неповнолітніх. Відомо про вісьмох жертв - це і хлопчики, і дівчатка. І їм усім - від 6 до 11 років. Це другий арешт фермера. Перший раз суд відпустив його під заставу у понад 70 тисяч гривень.

"У Козуба гарна родина, двоє дітей, онук маленький. Взяв у селі землю в оренду, має гарне фермерське господарство. Діти завжди у нього там гралися. Він їм і гойдалку змайстрував, і гостинці кожного разу давав, то на машині покатає. Тому батьки без страху відпускали дітей туди гратися. А тоді одна дівчинка пожалілася мамі, що дядя Саша брав її руку і запихав у свої труси. Дитині 6 років, ясно, що не придумала такого. Між батьками це дуже швидко розійшлося, кожен давай дома питати свою дитину, і ось так все виплило", - розповідає мешканка Ястребщини, імені просить не вказувати.

Семеро батьків звернулося до поліції із заявами про розбещення. Фермера затримали та відпустили під заставу. Тоді до поліції надійшла ще одна заява від потерпілих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підірвав себе та дружину

Після першого затримання чоловік запевняв, що всі звинувачення- то дитячі вигадки. Або ж просто його спеціально оббрехали через заздрощі, аби вижити із села. Наразі чоловік знову затриманий. Чи розбещував він дітей — розбиратиметься суд.

Зараз ви читаєте новину «Фермера заарештували за розбещення дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі