субота, 02 вересня 2023 21:55

"Це була контрольована ситуація": Данілов зробив заяву про бунт Пригожина

"Це була контрольована ситуація": Данілов зробив заяву про бунт Пригожина
З'ясування стосунків між спецслужбами в Росії ніколи не припинялися, і вся історія ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина тому доказ, впевнений секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: ОП

З'ясування стосунків між спецслужбами в Росії ніколи не припинялися.

Зокрема, дії загиблого ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина були наслідком саме з'ясування стосунків між спецслужбами РФ. Таку думку в інтерв'ю NV висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Я більше ніж упевнений, що цей так званий бунт Пригожина – це була контрольована ситуація, а не спонтанна річ. Якби була спонтанна, тоді питання: а чим займається ФСБ в Ростові, якщо Пригожина під час його бунту там зустрічали з квітами як ви пам'ятаєте, і з оплесками? І багато інших питань є", – пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закрита труна і силовики: як ховали Пригожина

Те, що Пригожин загинув, допомогло російським спецслужбам зберегти свої таємниці щодо всієї цієї історії, переконаний Данілов.

Він також додав, що верхівку ПВК "Вагнер" вбив саме режим президента РФ Володимира Путіна.

Літак із Євгеном Пригожиним розбився ввечері 23 серпня у Тверській області. У списку пасажирів також були один із його командирів, терорист Дмитро Уткін і топменеджер структур Пригожина Валерій Чекалов.

Через три дні в РФ підтвердили особи пасажирів і повідомили, що вони "відповідають списку, заявленому в польотному листі".

Зараз ви читаєте новину «"Це була контрольована ситуація": Данілов зробив заяву про бунт Пригожина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі