субота, 28 липня 2018 15:24

Екстремальні розваги: водій квадроцикла врізався у гурт відпочивальників

Екстремальні розваги: водій квадроцикла врізався у гурт відпочивальників
Внаслідок ДТП 6 осіб постраждало

У селищі Верхнє Синьовидне на Львівщині внаслідок наїзду водія квадроцикла на групу людей постраждали шестеро осіб. Серед них четверо дітей.

Про повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, пише УНН

Подія сталася 27 липня близько 16:00 год.

"Мешканець м. Львова 1991 року народження, керуючи квадроциклом Speed Gear Force 700 виїхав за межі проїзної частини. Водій здійснив наїзд на групу людей, які сиділи за столом. Внаслідок ДТП 6 осіб постраждало. Пятьох з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Сколівську ЦРЛ", - повідомили в департаменті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кривава гра" - четверо випускників загинули на квадроциклах

Серед потерпілих виявився 10-річний житель італійського міста Хаштеламан. Хлопчик відбувся забоєм м'яких тканин грудної клітки та саднами на підборідді.

Постраждала також пасажирка квадроцикла.

Нею виявилася 23-річна жителька Львова. Дівчина отримала струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта та має різану рану потиличної ділянки.

Причини та обставини події встановлюються.

У центрі Харкова вперше в Україні відбулися змагання позашляховиків. Водії долали неординарні перешкоди та чавили машини. Найскладніший етап змагань позашляховиків – це автоперешкода. Гонщик має проїхати по двох машинах. Для цього використали два старенькі Москвичі.

Зараз ви читаєте новину «Екстремальні розваги: водій квадроцикла врізався у гурт відпочивальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі