вівторок, 03 лютого 2015 12:37

Екс-регіонали синхронно з терористами заговорили про "миротворців" на Донбасі

Екс-регіонали синхронно з терористами заговорили про "миротворців" на Донбасі
Фото: ukranews.com

"Опозиційний блок" паралельно із Кремлем заявив про необхідність ввести на Донбас "миротворчий контингент".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє координатор групи "Інформаційне опір" та народний депутат Дмитро Тимчук.

"Щойно почав захлинатися "широкомасштабний наступ" російсько-терористичних військ, Путін почав розпинатися про "необхідність припинення бойових дій" в Україні.

Рупор Кремля у ВР України - т.зв. "Опозиційний блок" - зареєстрував проект постанови ВР №1847 (значиться на порядку денному парламенту на середу), у документі значиться "проведення прямих переговорів з Російською Федерацією" і "залучення миротворчого контингенту" зі зверненням до ООН для "розмежування воюючих сторін".

Самі терористи теж заспівали про "миротворців" - зокрема, вчора про це розповів Пушилін", - написав Тимчук.

Він зазначив, що разом із тим, терористи гучно заявили про проведення "мобілізації" і почали розпинатися, що не підписували додаток до Мінського протоколу щодо лінії розмежування.

Таким чином російсько-терористичні війська, які захопили великі території на Донбасі вже після підписання Мінських домовленостей, не збираються їх повертати. Утримати територію бойовикам може допомогти російський "миротворчий контингент".

"Наша задача номер один на сьогодні - не допустити жодних розмов про "миротворчості". Це - вірний шлях до позбавлення України її територій, тимчасово окупованих російсько-терористичними військами. Плюс, цей варіант не дає жодних гарантій того, що зараза "русского мира" не буде і далі поширюватися по нашій землі. Навпаки - Путін отримає відмінний плацдарм саме для таких дій", - наголосив Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Екс-регіонали синхронно з терористами заговорили про "миротворців" на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі