вівторок, 19 вересня 2017 09:48

Двох фігурантів "справи 2 травня" повернули до СІЗО

Двох фігурантів "справи 2 травня" повернули до СІЗО
Двох фігурантів "справи 2 вересня " в Одесі повернули до СІЗО. Їх звинувачують у посяганні на територіальну цілісніть України. Фото - поліція Одещини

Фігурантів "справи 2 травня" в Одесі Сергія Долженкова і Євгенія Мефьодова, яким 18 вересня суд у Чорноморську виніс виправдальний вирок, знову повернули до СІЗО. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фігуранту одеської "справи 2 травня" пробили голову - ЗМІ

"Прокуратура Одещини повідомила про підозру двом фігурантам масових заворушень 2 травня 2014 року: громадянину України та громадянину Російської Федерації, обвинувачуваним у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Київським районним судом Одеса їм обрані запобіжні заходи у вигляді тримання пiд вартою протягом 60 дiб", - йдеться у повідомленні.

За версією слідства, Долженков і Мефьодов організували автопробіг за маршрутом Одеса - Миколаїв на святкування дня визволення Миколаєва від нацистських загарбників 2014 року. В діях активістів правоохоронці побачили посягання на територіальну цілісність України.

Суд Чорноморська визнав невинними обвинувачених у заворушеннях 2 травня 2014-го в Одесі через недоведеність злочину з їхнього боку. Їх звільнили в залі суду. Натомість прокуратура затримала Долженкова та Мефьодова у залі суду за новим обвинуваченням - посягання на територіальну цілісність.

Зараз ви читаєте новину «Двох фігурантів "справи 2 травня" повернули до СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі