четвер, 29 серпня 2019 12:03

Двоє друзів загинули на трасі
4

Поблизу Тростянця на Вінниччині перекинувся легковик. Загинули 2 чоловіків
Фото: vn.npu.gov.ua
Поблизу Тростянця на Вінниччині перекинувся легковик. Загинули 2 чоловіків
Андрій Демидов був пасажиром легковика, який перекинувся. Загинув на місці
Іван Присяжний за кермом Opel не справився із керуванням  і злетів у кювет. Загинув сам і його товариш-пасажир

Уночі 29 серпня поблизу Тростянця на Вінниччині сталася смертельна аварія. Тростянчанин 26-річний Іван Присяжний, який був за кермом Opel, не впорався з керуванням. Загинув сам і його пасажир Андрій Демидов, 25 років.

Ще двоє пасажирів, дівчата 18 і 19 років, у Ладижинській міській лікарні. 29-річний Олександр Півторак, який сидів на передньому пасажирському сидінні, не постраждав.

"Водій не впорався із керуванням і злетів у кювет. Удар прийшовся на його сторону. Він і пасажир, який сидів позаду, загинули на місці. У загиблого водія відібрали зразки крові на наявність алкоголю. Слідчі відкрили кримінальне провадження", - повідомили кореспондентові Gazeta.ua у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажівки зійшлися у смертельному зіткненні: фото страшної автотрощі

Компанія поверталася із Ладижина додому до Тросянця, розповідають знайомі загиблих.

"Однокласниця Присяжного каже, що він нещодавно купив чи взяв у оренду це авто в таксиста. Дорогою до Ладижина за кермом був Демидов. Назад сів Іван. Він небезпечно кермував. "Літав" завжди. І це не перша його аварія. Сашко теж не вперше в аварії як пасажир. У нього ангел є, вдруге не постраждав. Із машини лишився брухт. Колесо відірвало з правого боку. Усе в крові. Де сидів Андрій, навіть двері закривавлені", - говорить знайома загиблих Наталія, прізвища не вказує.

Про загиблих відомо, що обоє були одружені, мали дітей. Андрій Демидов був єдиним сином у батьків. У Присяжних залишилася донька.

Один дорослий і троє дітей потрапили у ДТП на Миколаївщині. Легковик "ВАЗ", в якому були потерпілі, злетів із дороги і перекинувся. У поліції кажуть, що за кермом автомобіля був 36-річний чоловік. Разом із ним у машині були двоє братів та їхня 9-річна сестра. Хлопцям 2 і 14 років. Водій був хрещеним батьком одного з дітей. 2-річний хлопчик загинув.

Зараз ви читаєте новину «Двоє друзів загинули на трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі