понеділок, 10 вересня 2018 09:47

ДТП в Одесі: медики борються за життя невідомого чоловіка

ДТП в Одесі: медики борються за життя невідомого чоловіка
Чоловік, який найбільше постраждав у масштабній ДТП в Одесі, залишається у важкому стані. Фото - ТСН

Чоловік, який найбільше постраждав у масштабній ДТП в Одесі, залишається у важкому стані. Має політравму та часткову ампутацію руки.

Хто цей чоловік – невідомо. На момент аварії при собі не мав ні документів, ні мобільного телефону. На вигляд – 35-40 років.

"Його стан стабільно важкий. Він отримав політравму, жодних прогнозів поки робити не можемо", - розповів кореспондентові Gazeta.ua головний лікар Одеської міської клінічної лікарні №1 Євген Григор'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє людей загинуло в аварії

Ще 3 потерпілих отримали легкі травми. Вони пішли з лікарні у вечір аварії. 21-річний курсант із переломами обох ніг – на лікуванні у військовому шпиталі.

Винуватцеві ДТП 27-річному Олегу Семиренку сьогодні, 10 вересня, обиратимуть запобіжний захід. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою без права на заставу.

Аварія трапилася ввечері 8 вересня в Одесі. На 6 станції Фонтану BMW виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Skoda, за даними ГУНП. Унаслідок удару 2 людей загинули на місці, ще 6 зазнали травм, серед них і водії автівок.

Зараз ви читаєте новину «ДТП в Одесі: медики борються за життя невідомого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі