четвер, 09 серпня 2012 10:25

ДТП під Сімферополем: 17 людей госпіталізовані, з них двоє дітей

ДТП під Сімферополем: 17 людей госпіталізовані, з них двоє дітей
У ДТП постраждало 17 осіб, які були доставлені в різні медустанови Сімферополя. Фото: zp.comments.ua

У результаті зіткнення під Сімферополем мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" із вантажним автомобілем "Газель" постраждало 17 осіб, у тому числі двоє дітей.

Як повідомили в прес-службі Головного територіального управління МНС України в Криму, ДТП сталося о 5.25 у четвер на 11 км Московської траси під Сімферополем.

В одному напрямку в бік Сімферополя рухався мікроавтобус, в якому їхали відпочиваючі з Кременчука (Полтавська обл), і вантажний автомобіль. Імовірно, сталося дотичне зіткнення. У результаті обидва автомобілі вилетіли з проїжджої частини, а мікроавтобус ліг на бік.

У Мерседесі було 15 пасажирів і водій, у "Газелі" - водій та пасажир. Постраждало 17 осіб, які були доставлені в різні медустанови Сімферополя, з них 13 - у лікарні швидкої допомоги №6, двоє дітей - у республіканській дитячій клінічній лікарні, двоє постраждалих - у лікарні Сімферопольського району. Всі постраждалі - жителі України.

Водночас, за інформацією головлікаря міської лікарні №6 Олега Стеблія, наразі в цій лікарні залишається 10 постраждалих пасажирів мікроавтобуса, троє з них - у реанімації, п'ятеро - в хірургічному відділенні, двоє - у відділенні загальної терапії.

Зараз ви читаєте новину «ДТП під Сімферополем: 17 людей госпіталізовані, з них двоє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі