пʼятниця, 19 червня 2015 04:01

Диверсанти вночі намагаються прорватись у Мар'їнку

Диверсанти вночі намагаються прорватись у Мар'їнку
Фото: censor.net.ua

Терористи намагаються прорвати позиції українських військових, щоб дістатися Курахового.

Найгарячішою на цю мить залишається ситуація на ділянці передової біля Мар'їнки. Там бойовики ночами атакують українські позиції з танків та мінометів, а від світанку і до вечора стріляють іще й ворожі снайпери. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

У Мар'їнку бойовики намагаються зайти кілька ночей поспіль. Останньої ночі до міста намагалися зайти дві групи диверсантів. Кожна — до 15 осіб. Бойовики підходять до позицій хлопців на відстань до двадцяти метрів. Тоді бійці беруться за стрілецьку зброю. Але більшість часу противник накриває українських військових важкою артилерією. Хвостами від розривних мін дороги буквально всіяні.

Бійці кажуь: бойовики приділяють таку велику увагу Мар'їнці тому, що наступне за нею — місто Курахове. Там — теплоелектростанція, яка подає світло і воду на весь Донецьк. Контролювати її терористам вигідно. А нищити будинки мирних жителів, кажуть військові, — не шкода. 

На самісінькій передовій майже всі хлопці без будь-яких засобів захисту. Усі виправдовуються: під час атак у бронежилеті й касці бігати і ховатися важко.

Як повідомлялося раніше, бойовики випустили 55 ракет системи "Град" по українських позиціях — прес-центр АТО.

Зараз ви читаєте новину «Диверсанти вночі намагаються прорватись у Мар'їнку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі