середа, 03 травня 2017 12:59

Дитину розчавив пам'ятник Леніну

Дитину розчавив пам'ятник Леніну
Хлопчик помер до приїзду "швидкої". Лікарні на місці констатували смерть дитини ФОТО: Vse.rv.ua

На Рівненщині бетонна плита вбила 13-річного хлопця. Потерпілий помер до приїзду "швидкої". Трагедія сталася у селі Городець Володимирецького району, на присадибній ділянці.

Про це повідомляє "Північ-інфо".

"За словами місцевих жителів, селяни обробляли земельну ділянку. Посередині стояв постамент колишнього пам'ятника Леніна. Від нього залишилася важка бетонна плита. Раніше ця земля належала сільському клубу. Потім її віддали селянам. Люди вирішили прибрати пам'ятник з огороду. А перед цим обкопали його по периметру. В результаті бетонна брила втратила опору та рівновагу, посунулася і впала на хлопця. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяр врятував хлопчика, який упав у відкритий люк

Поліція розпочала кримінальне провадження. Триває перевірка.

У Краснограді Харківської області 6-річного хлопчика на смерть привалила меморіальна дошка. Матір із сином гуляли в парку, де розташовані меморіальні дошки. Хлопчик підбіг до однієї з них. Почав розхитувати. Внаслідок цього півтораметрова конструкція впала на дитину. Під вагою монумента хлопчик загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Дитину розчавив пам'ятник Леніну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі