середа, 03 серпня 2011 18:59

Директору, що просидів на даху кіоску кілька годин, дали 8 діб

Директору, що просидів на даху кіоску кілька годин, дали 8 діб

Сьогодні в місті Умань на Черкащині за рішенням суду директора місцевого підприємства "Уманьпиво" Анатолія Кисіля позбавили волі на вісім діб. Із зали суду його доставили в ізолятор тимчасового тримання Уманського міськвідділу міліції.

Нагадаємо, 6 липня близько 7 ранку Кисіль виліз на дах кіоску, в якому продавали пиво і лимонад. Так він протестував проти знесення його торгової точки представниками місцевої влади. Кіоск був встановлений незаконно, без відповідних на те документів. Судове засідання було закритим. Кореспонденту Gazeta.ua вдалося поспілкуватися з директором по телефону на шляху до ІТТ.

"Я в шоці. Можу сказати, що це розправа наді мною влади, – заявив Кисіль. – Щоб показати, що Кісілю скрутили шию, то скрутять і всім остальним. Йшов на засідання без адвоката, думав, що буде звичайний штраф, бо у мене адмінправопорушення. Але суддя навіть слухати нічого не хотів. Мені дали вісім діб, а я так і не розумію за що. Мені ж ніхто не забороняв бути на даху моєї власності. Що виграє держава від того, що я буду вісім діб ув'язнений, не знаю".

Коментарів від міської влади не було.

 

Зараз ви читаєте новину «Директору, що просидів на даху кіоску кілька годин, дали 8 діб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі