четвер, 01 березня 2018 15:43

Димінському заочно обрали запобіжний захід

Автор: Уніан
  ГПУ: Петру Димінському заочно обрали запобіжний захід
ГПУ: Петру Димінському заочно обрали запобіжний захід

Президенту ФК "Карпати" львівському бізнесмену Петру Димінському, підозрюваному у скоєнні смертельного ДТП, заочно обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"1 березня слідчим суддею Печерського районного суду відносно підозрюваного Петра Димінського обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - написала вона.

Автор: Facebook
 

Президента ФК "Карпати" бізнесмена Петра Димінського підозрюють у скоєнні смертельного ДТП торік, 18 серпня. Тоді загинула 31-річна Наталія Тріла. Провину у наїзді взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ.

Після проведеної експертизи ДНК з подушок безпеки стало відомо, що охоронець Димінського не був за кермом на момент аварії.

В серпні 2017 року Петро Димінський покинув територію України.

Димінського не можуть оголосити в міжнародний розшук, оскільки українські правоохоронці подають до Інтерполу неякісно складені документи. Про це заявила адвокат Тетяна Іванова.

Тиждень тому стало відомо, що Петро Димінський, який перебуває у всеукраїнському розшуку, живе у Греції. У елітному районі Вульягмені орендує віллу за €50 тис. на місяць і займається будівельним бізнесом.

Зараз ви читаєте новину «Димінському заочно обрали запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі