вівторок, 29 грудня 2020 17:40

Депутат із бандою промишляли розбоями. За ним ганялися 2 роки

Депутат із бандою промишляли розбоями. За ним ганялися 2 роки
На Дніпропетровщині затримали 31-річного лідера міжрегіональної злочинної групи, підозрюваного у розбійних нападах на фермерські господарства. Фото: t.me/dkr_npu

На Дніпропетровщині затримали 31-річного лідера міжрегіональної злочинної групи.

Він наприкінці 2018 року, будучи діючим депутатом однієї із районних рад області, організував та разом з іншими зловмисниками вчинив збройний розбійний напад, повідомили у департаменті карного розшуку Нацполіції.

"Зловмисники в балаклавах, погрожуючи зброєю, зв'язали охоронця фермерського підприємства Дніпропетровщини та вкрали сейф із 50 тисячами доларів, документацією та іншим майном", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники винесли сейф із грошима

Під час проведення обшуків вилучено ряд речових доказів, у тому числі викрадений сейф, вогнепальну зброю, боєприпаси та "спеціальний" одяг.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу. За рішенням суду він перебуває під вартою. Встановлюється причетність банди до інших злочинів на території України.

Двох членів банди силовики затримали 21 вересня. Поліція провела обшуки за місцями проживання зловмисників, у гаражах та автівках. Було вилучено нарізну і гладкоствольну зброю, гранати, мобільні телефони, автомобільні номерні знаки і камуфльований одяг.

Зараз ви читаєте новину «Депутат із бандою промишляли розбоями. За ним ганялися 2 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі