вівторок, 22 вересня 2020 03:00

Були в балакалавах і погрожували зброєю: затримали бандитів, які грабували фермерів

Були в балакалавах і погрожували зброєю: затримали бандитів, які грабували фермерів
Силовики затримали членів банди. Фото: Нацполіція

Силовики затримали 2-х чоловіків, які причетні до розбійних нападів на домоволодіння та фермерські господарства у Дніпропетровській області.

"Під час нападів вони погрожували потерпілим вогнепальною зброєю, пересувалися на автомобілях з підробленими номерними знаками й одягалися у камуфльований одяг і балаклави", повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Банда діяла протягом останніх двох років.

Поліція провела обшуки за місцями проживання зловмисників, у гаражах та автівках. Було вилучено нарізну і гладкоствольну зброю, гранати, мобільні телефони, автомобільні номерні знаки і камуфльований одяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали банду, яка грабувала елітні будинки

Вирішується питання про вручення затриманим повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі також збирають докази для встановлення всіх фактів злочинної діяльності затриманих.

Правоохоронці затримали в Одесі банду озброєних грабіжників.
Бандити пересувалися Україною на автомобілях Lexus RX 350 і Mersedes. Їх підозрюють у скоєнні щонайменше двох десятків злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Були в балакалавах і погрожували зброєю: затримали бандитів, які грабували фермерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі